Очаквана дата за доставка: Out of stock, date unavailable

Espresso /36/

36 дози за Senseo
Availability:

Изчерпан


Сравни

Бранд                             Rene

Тип кафе                        Кафе

Кафе продукт                Кафе дози / pod/ за Senseo

Тегло                                0.350 гр.

Срок на годност             13.05.2019 год.

Страна на произход        Полша

 

12.00 лв.

Количка

close